Carne de vaca cu legume
- reteta pentru afectiunile ficatului -
Ingrediente:
100 g carne de vaca slaba
1/2 morcov
1/2 patrunjel
1/4 telina
dovlecel
1 lignura mazare verde
1 cartof
5-6 pastai fasole verde
1 rosie
1 lingura orez fiert
15 ml ulei
sare, verdeata
Preparare:
Se fierbe carnea de vaca cu zarzavatul ca si pentru rasol. Legumele, curatate, spalate, se fierb in apa cu sare si se scurg. Orezul se fierbe separat. Se taie apoi carnea bucatele si se amesteca cu legumele, orezul si rosia curatata, taiata sferturi. Se adauga uleiul si verdeata deasupra si se lasa sa scada 5 minute.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Retete gustoase. Sufleu de paste cu legume
O mancare delicioasa pentru pofticiosi, dar si pentru cei care adora legumele sau pastele poate fi sufleul de paste cu legume.
-
Tocanita cu carne de vitel si legume
O mancare romaneasca plina de gust, cu care ii veti incanta cu siguranta pe cei dragi, astfel incat va vor aduce numai cuvinte de lauda este tocanita cu carne de vitel si legume.
-
Medalioane de somon cu legume la gratar
O reteta apetisanta, pe care sa o preparati in zilele mohorate si friguroase poate fi cea de medalioane de somon cu legume la cuptor.
-
Crochete de orez cu legume si marar
O reteta pe care sa o preparati cu drag pentru cei apropiati dumneavoastra intr-o zi mohorata este cea de crochete de orez cu legume si marar.
-
Ciorba indiana de pui cu legume
O ciorba numai buna pentru o masa imbelsugata este ciorba indiana de pui cu legume. Mai jos aveti ingredientele necesare: