Carnati de Buzau
Ingrediente:
500 g. carne de porc
1 kg. carne de oaie
boia de ardei iute
sare, piper
intestine de oaie
Preparare:
Se da carnea prin masina de tocat si se amesteca cu boia iute, sare si piper. Dupa umplere, carnatii se pun la ger, atarnati, pana se zvanta si se intaresc. Se servesc ca gustare , neprajiti, la tuica.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Mancare de carnati afumati cu ardei gras si ceapa
Se prepara usor si repede, este o reteta simpla, dar combinatia de gust intre carnea afumata si condimentata si ardei s-ar putea sa fie o placuta surpriza pentru multi.
-
Reteta gustoasa de caltabos
Numiti in unele zone cartabos, chisca sau calbaj, caltabosii sunt carnati preparati de regula la taierea porcului, din maruntaiele acestuia fierte si tocate.
-
Bucatariile lumii. Bucatele traditionale ale Slovaciei
Traditia gastronomica slovaca este recenta fata de cea a altor popoare, de aceea sa nu va mire daca rafinamentul nu atinge cotele cu care v-ati obisnuit in tari precum Franta sau Italia.
-
Retete pentru micul dejun. Omleta cu cascaval si carnati
Incepeti dimineata cu un mic dejun gustos, pregatind reteta de omleta cu cascaval si carnati.
-
Gura Teghii, Buzau
Gura Teghii a fost o veche asezare granicereasca, situata la hotarele Tarii Romanesti cu Moldova si cu Transilvania. Mai exact se afla in partea de nord a Judetului Buzau, in zona Carpatilor de Curbura.