Blat de pizza
Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei, circa 1 cana apa. Preparare: Amestecati ingredientele si dupa ce ati framantat aluatul lasati-l la dospit cam 3 ore. Tocati rosiile din bulion si amestecati-le cu ulei de masline (sau cu ulei de floarea-soarelui), cimbru, piper, sare dupa gust. Intindeti foaia de pizza, puneti sosul, iar deasupra, dupa preferinta, cascaval ras, masline fara samburi, sunca presata, oua fierte, ciuperci, parizer, carnati, etc. Pizza se coace in cuptorul incalzit in prealabil timp de 10-15 minute.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Pizza de pepene verde
Nu este o pizza traditionala, nici macar una inedita prin gustul proaspat de pepene, ci un desert care pastreaza aparent forma de pizza, combinand savoarea de ricotta si crema de branza cu prospetimea fructata a pepenelui verde.
-
Chiftelute de vinete
O alta modalitate de a prepara vinetele coapte in loc de obisnuita salata
-
Prajituri gustoase pentru masa de Revelion
Cu totii dorim ca masa din noaptea de Revelion sa satisfaca gusturile familiei si mai ales pe ale invitatilor.
-
Prajituri speciale pentru sarbatori. Prajitura tiramisu cu blat de piscoturi
O prajitura delicioasa si la mare cautare nu numai la evenimente speciale este prajitura tiramisu cu blat de piscoturi.
-
Tort cu blat de piscoturi si crema de nuci
Un tort cat se poate de delicios si cu o aroma placuta este tortul cu blat de piscoturi si crema de nuci. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: