Aripioare de pui
Ingrediente:
8 - 10 aripioare de pui
1/3 cana sos de soia
1 cana pesmet fin
1/2 lingurita praf de usturoi
1 lingurita paprika
1/4 lingurita ghimbir
un varf lingurita piper
Preparare:
Se taie aripioarele in doua. Se spala si se usuca stergandu-le cu un servet. Se toarna sos de soia intr-un vas. In alt vas se amesteca restul ingredientelor. Se trec aripioarele prin sos de soia, apoi prin amestecul de pesmet. Se asaza aripioarele intr-un vas, se acopera cu un servet de hartie si se lasa la microunde 13 - 15 minute la putere maxima sau pana se fragezesc.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Piept de pui cu suc de portocale
O reteta in care pieptul de pui se intalneste cu gustul puternic al sucului de portocale, intr-o reteta cu note exotice, mediteraneene, care salveaza o gustare de la banal.
-
Salata de vara cu piept de pui, capsuni si branza feta
Usoara si plina de arome proaspete, perfecta pentru zilele calduroase, este o reteta in care gustul de piept de pui la gratar si cel de feta sunt completate surprinzator de capsunile dulci.
-
Salata cu struguri si piept de pui
Contrastul dintre boabele dulci si parfumate de strugure, pieptul de pui si gustul aromat de nuca face din aceasta salata un deliciu.
-
Salata de pui cu portocale si migdale
Salata cu carne de pui este deja un fel clasic, dar in aceasta varianta aromele de citrice, stafidele, migdalele alcatuiesc un gust complex, dominat de accentele mediteraneene.
-
Supa de pui cu castraveti murati
O combinatie mai putin intalnita intre gustul plin, bogat, de supa de pui cu cartofi si aciditatea acrisoara a castravetilor murati in otet sau saramura. Reteta pentru zilele reci de iarna pe care probabil nu o stiati pana acum.