Tartine cu castraveti si unt
O reteta traditionala pentru societatea victoriana si nu numai, insotind un ceai de calitate sau deschizand o cina alaturi de prieteni, este o gustare pe cat de simpla pe atat de atragatoare.
O reteta traditionala pentru societatea victoriana si nu numai, insotind un ceai de calitate sau deschizand o cina alaturi de prieteni, este o gustare pe cat de simpla pe atat de atragatoare.
Un aperitiv in care gustul dulce de strugure este completat de aroma picanta a cimbrului pentru bruschete de inspiratie mediteraneana.
Delicioasa ca o gustare simpla, cu textura usor elastica si gust placut, putin sarat, branza halloumi se transforma cu totul atunci cand este pusa pe gratar sau folosita pentru crochete gata imediat.
Combinatia intre gustul dulce al nectarinelor si cel picant, putin sarat, de gorgonzola face din acest aperitiv un deliciu.
Un aperitiv pentru o zi calduroasa, cu gust proaspat, gata imediat si delicios alaturi de un pahar de limonada rece.
Un aperitiv proaspat si gustos pentru zilele calduroase de vara, contrastul dintre branza de capra si cel aparent neutru de dovlecel deschide apetitul si racoreste.
Proaspete si fierbinti, asteptand musafirii cu miros de cheddar putin picant, bine piperat, o gustare satioasa si plina de arome.
O pasta de masline cunoscuta si sub numele de tapenada, perfecta pentru tartine pe paine prajita sau integrala, cu gust usor amarui, sarat, puternic.
Pentru cei care prefera gustul de tofu sau vor sa incerce o omleta cu totul diferita de retetele clasice.
Un aperitiv usor, cu arome mediteraneene, foarte bun pentru musafiri sau pentru o dupa-amiaza relaxanta in familie.