Aperitiv de gogosari cu branza de vaci
Ingrediente:
- 7 gogosari
- aproximativ 300 g branza vaci
- 200 g unt
- 2 cepe (mai pot fi folosite 3-4 fire de ceapa verde)
- plante aromatice
- boia
- usturoi pisat
- patrunjel
- pasta de rosii
Modalitate de preparare:
Se bate untul spuma. Gogosarii cu o ceapa, cu usturoiul, pasta de rosii si verdeata se mixeaza si se amesteca cu jumatate din untul batut spuma. Pasta obtinuta se imparte in doua parti egale. O parte se aseaza pe farfurie.
Peste acest strat se va pune pasta preparata din branza frecata cu ceapa taiata solzisori si cealalta jumatate din untul batut spuma. Deasupra se pune pasta de gogosari. Puteti orna cu verdeturi sau flori comestibile. Se va lasa la rece 2 ore, iar apoi se poate servi cu salata verde.
De asemenea puteti folosi si cas in loc de branza de vaci.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Cartofi cu umplutura de branza de vaci
In loc de cartofi la cuptor cu branza de vaci puteti incerca o varianta putin mai dificila (secretul reusitei este sa alegeti cartofi mari, dar si de calitate), dar mai gustoasa.
-
Sufleu cu branza de vaci si mere
Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.
-
Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci
Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.
-
Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar
Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.
-
Batoane din branza de vaci cu chimen
Cu un aspect foarte apetisant, batoanele din branza de vaci cu chimen se potrivesc la gustare alaturi de lapte batut sau iaurt.