Antreu cu peste:Somon afumat
Ingrediente (pentru 4 persoane):
200 g somon afumat (batog),
150 g branza de vaci,
8 felii subtiri de paine de secara,
40 g unt,
4 linguri ierburi aromate taiate marunt (cimbru, busuioc, marar),
1/2 lamaie,
sare,
piper macinat.
Mod de preparare: incingeti untul intr-o tigaie si rumeniti feliile de paine pe ambele parti, apoi scoateti-le si lasati-le sa se raceasca pe un gratar. Intr-un castron, amestecati cu furculita branza, cateva picaturi de zeama de lamaie, ierburile aromate, sarea si piperul. Taiati pestele fasii, asezati-le pe 4 felii de paine, puneti peste ele cate un sfert din amestecul de branza, din nou fasii de somon, stropiti-le cu putina zeama de lamaie si acoperiti-le cu celelalte felii de paine. Serviti-le cu o salata mixta.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Retete cu peste. Peste in stil mediteranean, cu sos de legume
Retetele cu peste sunt intotdeauna gustoase si sanatoase. De aceea, va propunem sa pregatiti reteta de peste in stil mediteranean, cu sos de legume.
-
Salata cu somon afumat si ceapa verde
O salata plina de gust si hranitoare pentru a lua masa acasa sau la birou poate fi salata cu somon afumat si ceapa verde.
-
Sparanghel infasurat in somon afumat
Unele retete, chiar daca sunt simple, sunt pline de gust. Va propunem sa incercati reteta de sparanghel infasurat in somon afumat.
-
Salata orientala cu peste si masline
O reteta simpla, potrivita pentru orice sezon, este cea de salata orientala cu peste si masline. Aveti nevoie de ingredientele urmatoare pentru preparare:
-
Salata de paste cu peste afumat
Daca va doriti o combinatie speciala de ingrediente pentru o masa de neuitat, puteti incerca salata de paste cu peste afumat.